3.2.2015

Kalenterin käyttäminen

Toiminin kalenteri on näppärä apu ajan hallintaan. Voit tehdä kalenterimerkintöjä itsellesi, ystävälistallasi oleville ja ryhmissä. Tapahtumasta näet, ketä on kutsuttu ja kuka osallistuu.


Sinulla on Toiminissa käytössäsi henkilökohtainen kalenteri omalla sivullasi, ja ryhmän kalenteri ryhmän sivulla. Kaikissa kalentereissa voit luoda tapahtumia vain itsellesi. Missä tapahtuman teetkin, se kirjautuu myös omaan kalenteriisi.

Oman sivun kalenterin kautta kutsutaan ystävälistalla olevia. Ryhmien tapahtumat tehdään ryhmien kalentereissa.

Omalla sivullasi tapahtuma näkyy vain sinulle, ellet valitse vastaanottajia. Ryhmän kalenterissa tapahtuma näkyy koko ryhmälle, ellei vastaanottajia valita.

Helppoa kuin huilaaminen


Tapahtuman lisääminen on helppoa. Klikkaa auki lomake lisää tapahtuma -tekstistä joko kalenterista haluamasi päivän kohdalta tai kalenteriruudukon alta.

Luo tapahtumalle nimi, valitse tarvittaessa alasvetovalikosta osallistujat, määritä alkuaika ja loppuaika ja kerro tapahtumasta tarvittavat tiedot.

Tallenna-painike tallentaa tapahtuman ja lähettää kutsut. Peruuta-painike peruu tapahtuman luomisen.

Saat kutsun hyväksymisestä tai hylkäämisestä ilmoituksen. Osallistujat näkyvät myös tapahtumalomakkeessa.
Unohtuiko jotain? Muokkaa tapahtumaa

Voit lähettämisen jälkeen muokata tapahtumaa: muuttaa aikaa, paikkaa, lisätä kutsuttavia..

Voit tarvittaessa lähettää viestin joko kutsuttaville tai vain kutsun hyväksyneille. Tapahtuman voi muokkaustilassa myös peruuttaa.

Hyväksy tai hylkää

Kaikki saamasi tapahtumakutsut kirjautuvat oman sivusi kalenterin kutsut-kansioon. Niistä tulee myös ilmoitus.

Voit hyväksyä tai hylätä tapahtuman joko ilmoituksesta, kutsulistalta tai avatusta tapahtumasta.

Jos hylkäät ryhmän tapahtuman, näet sen kuitenkin ryhmän kalenterista ja voit hyväksyä sen, jos aikataulusi muuttuu. Ilmoituksista voit avata myöhemmin kaikki tapahtumat, joita ei ole peruutettu.

Kutsuja saa ilmoituksen, kun olet käsitellyt kutsun, Tapahtumalomakkeesta voi tsekata, kuka on tulossa, kuka on hylännyt ja kuka ei ole vielä tehnyt päätöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti