11.2.2015

Tervetuloa Toiminiin

Miltä tuntuu, kun on puurtanut jonkin asian parissa tiiviisti ja pitkään, uskonut siihen, vaipunut epäuskoon ja lopulta tuo aikaansaannoksensa julkisesti arvioitavaksi?

Perhosia vatsassa. Siltähän se tuntuu. Jännittää, näetkö palvelun samoin kuin me: tarpeellisena ja kehityskelpoisena. Kovin pieniä emme tavoittele. Haluamme nimittäin, että muutat tapaa, jolla hyödynnät internetiä arjen apuna.

Mikä Toimin sitten on? Toimin on hyötykäyttöön valjastettu sosiaalinen media. Toiminin avulla pidät yhteyttä, sovit aikatauluista, suunnittelet, organisoit ja pidät muut ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu, oli kyse sitten perheestä, suvusta, harrastuksista, rakennusprojektista, yhteisomistuksessa olevasta veneestä tai lapsen leirikoulusta.

Toiminin avulla voit myös hankkia uusia jäseniä harrastukseesi julkaisemalla ryhmäsi avoimeksi ryhmähakuun – tai etsiä itsellesi uusia ympyröitä.

Palvellakseen tässä roolissa Toiminin on suojeltava yksityisyyttäsi. Sinä päätät, missä näyt ja kenen kanssa toimit. Toimin ei tee sitä puolestasi eikä ehdottele sinulle uusia kontakteja. Erillään olevat asiat pysyvät erillään ja yhteen kuuluvat yhdessä.

Toimin on vasta alkutaipaleella matkallaan palveluksi, jota ”ilman ei voi olla”. Meidän Toiminin kanssa puurtaneille Toiminista on jo tullut elämäntapa. Kehityssuunnitelmiakin on kertynyt iso pino. Seuraava kehitysvaihe tehdään kuitenkin käyttäjiä kuunnellen. Sen vuoksi kannattaa ottaa käyttöön Toimin ja liittyä myös käyttäjien yhteiseen Toimin-yhteisöön.