Toiminista

toimin-t-logo-jpg.jpg


Sähköposti, älypuhelin, sosiaalinen media, aineistojen ja kuvien jakamiseen tarkoitetut nettipalvelut, sähköinen kalenteri… Tekniikan kehittyminen on tuonut monta uutta tapaa yhteydenpitoon ja tiedon jakamiseen – kun vain muistaisi salasanat ja sen, mitä on mihinkin laittanut ja tietäisi, kenelle se näkyy.

Tästä hallittavien asioiden mustasta aukosta syntyi ajatus Toiminista.  Toimin on henkilökohtainen työpöytäsi ja ryhmätyötilasi netissä. Se helpottaa valtavasti asioiden hoitoa, organisoimista ja yhteydenpitoa, eikä sinun tarvitse murehtia yksityisyyttä, näkyvyyttä tai sitä, kuka tietojasi katselee.

Toiminissa elämän eri alueet on helppo ryhmitellä ja pitää erillään, mutta sisäänpääsy niihin on yhdestä näkymästä. Tämä näkymä on käyttäjälle henkilökohtainen eikä näy muille.  Kun käytät Toiminia sinun ei tarvitse muistella, kenen vuoro on viedä juniori soittotunnille,  missä ovat suunnitelmat lasten leirikoulun myyjäisiin tai minne tallensit olohuoneen värimallit.
Toimin antaa sinulle myös mahdollisuuden liittyä uusia jäseniä etsiviin ryhmiin tai avata oma ryhmäsi avoimeksi muille.

Toiminin kehittäjien tavoitteena on tehdä siitä hyödyllisin sivustosi, ja siinä tarvitsemme sinunkin apuasi.  Esitä siis kritiikkisi ja kehitysehdotuksesi. Haluamme sinun olevan myös mukana päättämässä kehitystyön askelluksista. Tämä blogi on yhteydenpitovälineemme.

Kirsi Ervola

Toimin Oy

http://www.toimin.com